TIJDELIJK GELD NODIG?

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet!

Leningen of Kredieten

Op financieel gebied kan er veel gebeuren, onverwacht of gepland. Het kan zijn dat u niet altijd voldoende financiële middelen tot uw beschikking heeft. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het verkrijgen van een lening of krediet.

Ook voor persoonlijke kredieten kunt u terecht bij Janssens Adviesburo .We hebben een samenwerking met een kredietverstrekker die met een zeer groot aantal aanbieders en partijen zaken doet om de juiste offerte voor u als klant te verkrijgen . Al vanaf € 2.500,- zou u een krediet kunnen aanvragen . In tegenstelling tot bijvoorbeeld een hypotheek hoeft u niet naar de notaris . In de praktijk is deze aanvraag dan ook sneller geregeld en beschikt u eerder over het bedrag wat u benodigd bent. Kan voor allerlei doeleinden worden besteed zoals auto, caravan, verbetering van de woning , meubels etc.

Met een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent! U spreekt een leenbedrag en looptijd af .U krijgt dit bedrag ineens op uw rekening gestort .Vervolgens betaald u een vast bedrag aan aflossing en rente .In tijden van rentestijgingen biedt deze lening u zekerheid , want uw rente blijft ongewijzigd . Bent u van plan een nieuwe auto of caravan te kopen , wellicht nieuwe meubels dan zou een Persoonlijke Lening uitkomst kunnen bieden.

Ervaring leert dat grote uitgaven nooit op een goed moment komen . Een financiële buffer hebben biedt dan wellicht een uitkomst .Het Doorlopend Krediet biedt deze mogelijkheid. Het is een flexibel af te sluiten product dat naar uw wensen wordt aangepast. U kunt tot een afgesproken bedrag onbeperkt geld opnemen. Dit houdt ook in dat u de bedragen die u hebt afgelost ook weer kan opnemen. Uiteraard tot het afgesproken limiet en volgens de afgesproken voorwaarden . Afhankelijk van de persoonlijke financiële situatie worden de mogelijkheden in kaart gebracht . Samen met u bepalen we wat daarbinnen het maximaal te lenen bedrag zou kunnen worden. Ook bespreken we dan het uiteindelijke termijnbedrag wat u per maand gaat betalen.

Bij Financial Lease wordt u per direct economisch eigenaar. Dit betekent dat u de het geen kan en mag gebruiken alsof deze van u is .Omdat u niet meteen het complete aanschafbedrag hoeft vrij te maken, komt uw liquiditeitspositie niet in gevaar .U kiest zelf de hoogte van de aanbetaling . U kiest zelf de looptijd van het contract . U kiest zelf het bedrag van de afschrijving. Vervolgens betaalt u in vaste maandelijkse termijnen het aanschafbedrag terug . Zo spreidt u de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn rente en afschrijving

Persoonlijk krediet aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en een van de adviseurs neemt z.s.m. contact met u op.